Добавлено: Чт Июн 04, 2026 12:10 Заголовок сообщения: Alternatív link kell a Vavadához?
Helló. Hallottam, hogy egyes országokban blokkolják a Vavadát, ezért van szükség Vavada alternative linkre. Magyarországról kell ilyet használnom? Eddig simán ment a .com, de félek, hogy egyszer csak nem fog működni. Van valami hivatalos tükör oldal, vagy csak random linkeket dobálnak a fórumokon? Nem szeretnék véletlenül adathalász oldalra tévedni. Köszi a segítséget.
Szia. Magyarországról egyelőre nincs szükség alternatív linkre, mert egyetlen szolgáltató sem blokkolja a Vavadát. De sokan előre gondolkodnak, és ez nem hülyeség. Ami biztonságos: a Vavada hivatalos Telegram csatornáján és a supportnál lehet kérni friss tükörlinkeket, ha netán mégis gond lenne. Soha ne használj random fórumokon talált linkeket, mert azok lehetnek csalók. Én elmentettem pár megbízható domain címet, és ha az egyik nem menne, kipróbálom a másikat. A legjobb, ha feliratkozol a hírlevélre, mert onnan is szoktak értesíteni. Egyelőre azonban ne aggódj, a sima .com teljesen jól működik. Ha mégis szeretnél előre felkészülni, itt is nézz körül: