Биржевые новости Биржевые новости. Форум инвесторов
Акции и облигации российских компаний
ГлавнаяFAQПоискПользователиГруппыРегистрацияВойти и проверить личные сообщенияВход
Нужен отель в Москва-Сити — подскажите, какие адекватные

Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
ballbon

СообщениеДобавлено: Пн Июл 14, 2025 22:19    Заголовок сообщения: Нужен отель в Москва-Сити — подскажите, какие адекватные Ответить с цитатой

Нужен отель в Москва-Сити — подскажите, какие адекватные по цене?
Будем с партнёрами в столице, хотелось бы остановиться в башне, но не за миллионы.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Bollbo

СообщениеДобавлено: Пн Июл 14, 2025 23:13    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Ну, если любишь платить “за вид”, то туда. Интерьер — как везде, парковка платная, завтрак не всегда вкусный. Чисто понтануться или если клиентам в глаза кинуться.
FrankJScott

СообщениеДобавлено: Вт Июл 15, 2025 23:28    Заголовок сообщения: Cool Office Space For Rent Guide Ответить с цитатой

In reply to the person talking about commercial flats for sale in hyderabad, all about commercial real estate, properties building, office real estate, fully serviced office, office space for rent with parking, basics of commercial real estate, buy office space in hyderabad, commercial property for lease by owner, office space available for rent, executive suites for rent near me, commercial property for lease by owner near me, www real commercial, office rent in chennai, cheap commercial lots for sale, office space with parking for rent, commercial buildings, fully furnished office for rent, office space furnished, commercial office space on rent, I suggest this Office for rent in Chennai for real estate rent, commercial for rent, commercial real estate application, commercial real estate returns, two room office space for rent, space to buy, office sublets, commercial space for sale in hyderabad, commercial real estate for sale websites, commercial office rental space near me, commercial building to buy, office space for rent in near me, to rent commercial, commercial building real estate, for rent office, commercial rent in hyderabad, commercial real estate commercial, cheap commercial property for sale near me, rest estate, estate rent, furnished office space in bangalore, also. See More Useful Office Space For Rent Site 9187b5_
Начать новую тему   Ответить на тему    Биржевые новости -> Помощь начинающим Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: