: 21, 2026 14:41 : Dostların arasında iddia başlad&a
Həftə sonu dostlarla yığışmışdıq. Beş nəfər idik. Ev sahibi Elşən idi. Yeməklər hazırlanmışdı, içkilər alınmışdı. Oturduq, söhbət etdik, güldük. Söhbət açıldı, kimin daha şanslı olduğuna dair bir iddia başladı. Elşən dedi, mən ən şanslıyam. Rəşid dedi, yox, mən. Mən dedim, hansınıza baxın, mən heç vaxt şansımı sınamamışam. Hamı mənə baxdı. Elşən dedi, heç vaxt?. Dedim, yox, heç vaxt. Güldülər. Elşən dedi, gəl, bu gecə şansını sına.
Dedim, necə?. Elşən dedi, bir platforma var, , gir oyna. Mən də 10 manat verim, sən də 10 manat qoy, görək kim daha çox qazanacaq. Hamı maraqlandı. Rəşid dedi, mən də qatılıram. Beləcə, dostların arasında kiçik bir yarışma başladı. Hər kəs 10 manat qoydu. Mən də 10 manat qoydum. Düşündüm, uduzsam da, zərər yox, dostların arasında əyləncə üçündü.
Telefonumu əlimə aldım. Axtardım, kazino mostbet yazıb sayta keçdim. Qeydiyyatdan keçdim. Dostlar yanımda oturmuşdu, hamı baxırdı. Elşən dedi, gəl, slot oyna, asandı. Başladım oynamağa. Sadə bir slot seçdim. Meyvələr, yeddi rəqəmləri. Mərcləri kiçik qoydum. Əvvəlcə heç nə olmadı. Balans 10-dan 7-yə düşdü. Rəşid güldü, getdi pul. Dedim, hələ bitməyib.
Sonra bir kombinasiya düşdü. Balans 7-dən 15-ə qalxdı. Dostlar sevindi. Elşən dedi, gördün, dedim asandı. Oynamağa davam etdim. Balans 15-dən 25-ə, 25-dən 40-a qalxdı. Hər uduşda dostlar qışqırırdı. Evdə səs-küy qopmuşdu. Hamı mənim telefonuma baxırdı.
Bir ara böyük mərc qoydum. Ekranda simvollar fırlanmağa başladı. Hamı susdu. Dayandı. Bonus oyunu açıldı. Üç qutu çıxdı. Elşən dedi, birini seç. Seçdim, 20 manat çıxdı. Dostlar ooo dedi. İkinci qutunu seçdim, 40 manat çıxdı. Hamı ayağa qalxdı. Üçüncü qutunu seçdim, 60 manat çıxdı. Cəmi 120 manat. Balans 160 manat oldu.
Evdə səs-küy qopdu. Hamı məni qucaqlayırdı. Elşən dedi, bu nədi, 10 manat qoyub 160 manat qazandı. Rəşid dedi, mənim uduşum 30 manat oldu, bu məni keçdi. Hamı gülürdü. Mən də gülürdüm. kazino mostbet ilə tanış olduğum bu gecə, dostların arasında başlayan iddia mənə 160 manat qazandırmışdı.
Oynamağa davam etdim. Balans 160-dan 190-a qalxdı. Sonra bir az geri düşdü, 180 oldu. Elşən dedi, bəsdir, dayan, uduşu apar. Dayandım. Balans 180 manatda qaldı.
Həmin gecə dostlarla oturub qazancımı necə xərcləyəcəyimi danışdıq. Elşən dedi, bizim də haqqımız var, sən bizim sayəmizdə qazandın. Güldük. Dedim, yaxşı, bu gecə yeməkləri mən çıxardım. Hamı razı oldu. Elşənin hazırladığı yeməklərin pulunu mən ödədim. Qalanını da özümə saxladım.
Həftə sonu bitəndə hər kəs öz evinə dağıldı. Mən evə gələndə həyat yoldaşıma dedim, bu gecə dostlarla yığışmışdıq, bir az oynadım, qazandım. Soruşdu, nə qazandın?. Dedim, 10 manat qoydum, 180 qazandım. İnanmadı. Telefonumu göstərdim. Gördü, dedi, həqiqətən də. Güldü. Dedi, deməli, dostlarınla yığışmağın yaxşı oldu. Dedim, hə, çox yaxşı oldu.
O gündən sonra kazino mostbet ilə oynamağa davam etdim. Bəzən uduram, bəzən uduzuram. Amma o ilk gecəni heç vaxt unutmuram. Dostların arasında başlayan iddia, hamının mənim telefonuma baxıb qışqırdığı anlar, uduşdan sonra qucaqlaşmalar. Bu, sadəcə pul qazanmaq deyildi. Bu, dostlarla birlikdə yaşadığımız əyləncəli bir xatirə idi.
İndi düşünürəm, bəzən həyatda ən gözəl şeylər ən gözləmədiyin anda, ən gözləmədiyin yerdə olur. Mən o gecə sadəcə dostlarla yığışmışdım, söhbət edirdik. Birdən iddia başladı, mən də qatıldım. Və o iddia mənə həm qazanc, həm də gözəl xatirə gətirdi. Dostlarım hələ də o gecəni xatırlayır, həmin gecə sən nə qazandın deyə gülürlər. Mən də gülümsəyirəm. Çünki bilirəm ki, o gecə kazino mostbet sayəsində oldu. Və mən o anı dostlarımla birlikdə yaşadım. Bu, mənim üçün ən böyük uduşdur. Pul qazanmaq gözəldir, amma dostlarla birlikdə xoş vaxt keçirmək, onlarla birlikdə sevinmək bunların heç bir qiyməti yoxdur. Mən o gecə hər ikisini birdən qazandım. Və mən buna görə minnətdaram.