Биржевые новости Биржевые новости. Форум инвесторов
Акции и облигации российских компаний
ГлавнаяFAQПоискПользователиГруппыРегистрацияВойти и проверить личные сообщенияВход
Vavada – czy można grać bez podawania nume

Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Ayudag

СообщениеДобавлено: Пн Июн 15, 2026 23:59    Заголовок сообщения: Vavada – czy można grać bez podawania nume Ответить с цитатой

Witam, zastanawiam się nad rejestracją w vavada, ale nie chcę podawać swojego numeru telefonu. Mam już dość spamu. Czy istnieje opcja założenia konta tylko z mailem? W formularzu widzę pole na numer, ale nie wiem, czy jest obowiązkowe. Może da się to pominąć? Ktoś wie, jak to obejść? Będę wdzięczny za odpowiedź.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Josephine71

СообщениеДобавлено: Вт Июн 16, 2026 00:39    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Rozumiem twoje obawy przed spamem. Niestety, vavada wymaga podania numeru telefonu podczas rejestracji. To standardowa procedura weryfikacyjna i zabezpieczająca. Numer jest używany do potwierdzenia transakcji, resetowania hasła oraz ewentualnego 2FA. Bez niego nie założysz konta. Dobra wiadomość jest taka, że nie dostaniesz od nich spamu SMS-owego, chyba że sam wyrazisz zgodę na marketing. Możesz też później w ustawieniach wyłączyć powiadomienia. Jeśli bardzo ci zależy na anonimowości, możesz kupić tymczasową kartę SIM, ale to już kombinowanie. Moim zdaniem nie ma się czego bać. Więcej o rejestracji przeczytasz tutaj: vavada . Powodzenia.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Биржевые новости -> Прочее Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: